Політика конфіденційності та обробки персональних даних «Навчальних платформ Асоціації саперів України»

Авторські права

Вся публічна інформація, яка міститься на веб-сайті uda-training.org.ua (далі – платформи) є інтелектуальною власністю ГО «Асоціація саперів України» та її експертів. Будь-яке копіювання та використання інформаційних матеріалів з цих платформ з метою отримання прибутку є незаконним та карається заканодавством України.

Політика конфіденційності

Конфіденційність користувачів наших платформ має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту. Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» проставляючи відмітку про ознайомлення з цією Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (надалі – «Політика конфіденційності»), Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, при використанні сервісів платформ.

Дані правила пояснюють, як ми використовуємо Вашу персональну інформацію.

1. Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», проставляючи відмітку про ознайомлення з цією Політикою конфіденційності та обробки персональних даних (надалі – «Політика конфіденційності»), Ви даєте згоду на обробку Ваших персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, при використанні сервісів платформ.

2. Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

3. Для користування платформами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в статті 8 Закону України «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Збір персональних даних

Ми можемо збирати інформацію про вас за допомогою таких засобів:

  • під час реєстрації на платформах,
  • під час відвідування наших платформ,
  • під час використання послуг наших платформ.

Збору, зберіганню та використанню підлягають наступні типи персональних даних:

  • Інформація про ваш комп’ютер, включаючи Вашу IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера та операційну систему;
  • Інформація про Ваші відвідування та використання цих платформ, включаючи реферальні джерела, протяжність візитів, переглянуті сторінки та шляхи навігації по платформах;
  • Інформація про адресу вашої електронної пошти, яку Ви використали для реєстрації на нашій платформах;
  • Інформація, яку Ви ввели під час створення профілю на платформах – наприклад, Ваше ім’я, зображення у вашому профілі, стать, дата народження, сімейний статус, освіта та місце роботи;
  • Інформація, така, як Ваше ім’я та адреса електронної пошти, які Ви вказали під час оформлення підписок на наші поштові повідомлення та/або розсилки;
  • Інформація, яка генерується при використанні наших платформ, включаючи інформацію про час, частоту та умови його використання;
  • Інформація, яку Ви розмістили на платформах з метою публікації її в Інтернеті, включаючи ваше ім’я користувача, зображення профілю та зміст вашої публікації;
  • Інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які Ви надсилали нам електронною поштою або через наші платформи, включаючи зміст повідомлення та мета дані;
  • Будь-яка інша персональна інформація, яку Ви надіслали нам.

Перед тим, як розкрити для нас персональну інформацію третьої особи, Ви маєте отримати згоду цієї особи як на розкриття, так і на обробку цієї інформації у відповідності до даних правил.

Використання вашої персональної інформації

Персональна інформація, яку Ви передали нам через наші платформи, буде використовуватися задля цілей, зазначених в цих правилах або на відповідних сторінках платформ.

Ми можемо використовувати Вашу персональну інформацію в наступних цілях:

  • адміністрування платформ та діяльності організації;
  • персоналізація платформ для Вас;
  • надання вам можливості користуватися сервісами та послугами, доступними на наших платформах;
  • надсилання вам повідомлень та нагадувань;
  • надсилання вам електронною поштою повідомлень, які Ви спеціально запросили;
  • надсилання вам електронної розсилки, якщо Ви її замовили (Ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати електронні розсилки від нас);
  • надсилання вам маркетингових повідомлень стосовно нашої ділової активності або ділової активності старанно відібраних сторонніх компаній, яка, на нашу думку, може вас зацікавити, шляхом публікацій або, якщо Ви конкретно надали на це згоду – шляхом надсилання електронної пошти або за рахунок використання подібних технологій (Ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати маркетингові повідомлення);
  • надання стороннім компаніям, у тому числі іноземним та міжнародним, статистичної інформації про наших користувачів (проте, ці сторонні компанії не матимуть змоги ідентифікувати жодного окремого користувача з цих даних);
  • обробка ваших запитів, питань та скарг, які стосуються наших платформ;
  • з метою забезпечення безпеки платформ та попередження шахрайства;
  • з метою перевірки відповідності умовам та правилам, які регламентують використання цих платформ;
  • та в інших цілях з метою поліпшення роботи наших платформ.

Розкриття персональної інформації

Ми залишаємо за собою право розкрити Вашу персональну інформацію для будь-якого з наших працівників, керівників, партнерів, страхувальників, професійних радників, агентів, постачальників або підрядників, в об’ємі та цілях, визначених в цих правилах.

Ми лишаємо за собою право розкрити Вашу персональну інформацію:

  • в тих випадках, в яких цього від нас вимагає закон;
  • у зв’язку з будь-яким поточними або майбутніми судовими процесами;
  • з метою встановлення, реалізації або захисту наших законних прав (включаючи надання інформації іншим сторонам задля запобігання шахрайству);
  • та будь-якій особі, яка, як ми обґрунтовано вважаємо, може подати запит до суду або іншого уповноваженого органу про розкриття цих персональних даних і, на нашу обґрунтовану думку, цей суд або уповноважений орган видасть розпорядження на розкриття цих персональних даних.

Ми не будемо розкривати Вашу персональну інформацію третім особам, за виключенням випадків, зазначених в цих правилах.

Збереження персональної інформації

Дані правила та процедури призначені для забезпечення виконання нами наших юридичних зобов’язань щодо збереження та видалення персональної інформації.

Персональна інформація, яку ми обробляємо з певною метою або в певних цілях не повинна зберігатися довше, ніж потрібно для досягнення цієї мети або цих цілей.

Захист вашої персональної інформації

Ми будемо вживати достатні технічні та організаційні заходи для попередження втрати, протиправного використання чи підробки вашої персональної інформації.

Всю надану вами персональну інформацію ми будемо зберігати на наших захищених (як паролем, так і фаєрволами) серверах.

Ви підтверджуєте своє ознайомлення з тим фактом, що передача інформації через Інтернет є по суті є незахищеною, і ми не можемо гарантувати захист даних, надісланих через всесвітню мережу.

Ви несете повну відповідальність за збереження свого пароля для доступу на наші платформи в таємниці. Ми ніколи не будемо запитувати ваш пароль, за виключенням випадків, коли Ви намагаєтесь увійти до свого облікового запису на платформах.

Зміни та поправки

Ми лишаємо за собою право періодично вносити зміни та поправки в ці правила в односторонньому порядку, та публікувати їх нову редакцію на цих платформах. Ви зобов’язані періодично перевіряти цю сторінку, щоб пересвідчитись, що розумієте зміст змін, внесених до цих правил. Політика конфіденційності з внесеними змінами вступає в силу з моменту її оприлюднення. Ми також можемо проінформувати Вас про внесення змін до цих правил шляхом надсилання повідомлення на адресу Вашої електронної пошти.

Ваші права

Ви можете надіслати запит на отримання вами будь-якої персональної інформації про вас, яку ми маємо на пошту info@uda.org.ua

Ми лишаємо за собою право відмовити в наданні інформації за вашим запитом, в межах чинного законодавства.

Ви маєте право надати нам вказівку не обробляти Вашу персональну інформацію в маркетингових цілях.

Сторонні веб-сайти

Наші платформи містять гіперпосилання на веб-сайти сторонніх компаній та осіб. Ми не маємо інструментів керування ними та не несемо відповідальності за політику конфіденційності й практики сторонніх осіб та компаній в цій галузі.

Оновлення інформації

Будь ласка, своєчасно повідомляйте нас, якщо ваша персональна інформація, яка знаходиться у нас, потребує оновлення чи виправлень.

Файли-Cookies

Ці платформи використовують файли-cookies. Cookie — це файл, що містить ідентифікатор (стрічку, яка складається з літер та цифр), і який надсилається веб-сервером до веб-браузеру, та зберігається браузером. В подальшому, ідентифікатор надсилається назад на сервер кожного разу, коли браузер запитує веб-сторінку з серверу. Файли-cookies можуть бути або «постійними» або «сеансові»: постійні будуть зберігатися браузером та будуть придатними до завершення терміну дії, якщо тільки не будуть видалені користувачем завчасно; «сеансові» навпаки – будуть видалятися після завершення сеансу роботи з платформами або після закриття браузеру. Файли-cookies зазвичай не містять жодної інформації, яка ідентифікує особу користувача. Проте, ваша персональна інформація, яку ми маємо, може бути пов’язана з інформацією, що зберігається та отримана від файлів-cookies.

Видалення персональної інформації

Щоб видалити ваш обліковий запис та персональну інформацію з наших платформ, слід натиснути кнопку з написом «Видалити мій обліковий запис» у Вашуому обліковому записі. Оскільки видалення в нашій системі є остаточним і не може бути скасовано, ми можемо запросити підтвердження ваших повноважень щодо управління цим обліковим записом за допомогою електронної пошти.

Після запиту на видалення вашого облікового запису, ми остаточно:

  • деактивуємо ваш обліковий запис;
  • видаляємо активний профіль;
  • видаляємо вас зі списків користувачів нашими платформами.

Що стосується вашої персональної інформації: ми назавжди видаляємо персональну інформацію вашого облікового запису з наших платформ.

Після видалення персональної інформації у вашому профілі облікового запису, решта інформації про Вашу діяльність на наших платформах більше не буде пов’язана з вами, за винятком випадків, зазначених нижче.

Винятки:

  • видалення не застосовуватиметься до архівів історії дій, якщо/ доки вони не «застаріють» у нашій системі;
  • ми будемо архівувати дані курсів (у спосіб і в обсягах, дозволених чинним законодавством), з метою досліджень в галузі когнітивної науки та освіти;
  • ми зберігатимемо та використовуватимемо персональну інформацію, якщо це необхідно для виконання своїх юридичних зобов’язань, вирішення суперечок, забезпечення виконання своїх домовленостей та в інших випадках, дозволених чинним законодавством.
Увійти
E-mail
Пароль
Забули пароль?
Введіть ваш email і ми надішлемо вам лист. Ви зможете встановити новий пароль, перейшовши за посиланням у листі.
Щоб перейти до курсу спочатку необхідно зареєструватися на платформі
Реєстрація на платформі
Ім'я
Прізвище
E-mail
Область  
    • АР Крим
    • Вінницька
    • Волинська
    • Дніпропетровська
    • Донецька
    • Житомирська
    • Запорізька
    • Закарпатська
    • Івано-Франківська
    • Київ
    • Київська
    • Кіровоградська
    • Луганська
    • Львівська
    • Миколаївська
    • Одеська
    • Полтавська
    • Рівненська
    • Сумська
    • Тернопільська
    • Харківська
    • Херсонська
    • Хмельницька
    • Чернігівська
    • Черкаська
    • Чернівецька
Місто
    Стать
    Вікова категорія
      • 6-11
      • 12-18
      • 19-59
      • 60+
    Пароль
    Повторіть пароль

      Техпідтримка

      Ваше ім'я

      Ваш email

      Тема

      Ваше повідомлення

      Доведіть, що ви людина, вибравши чашка.